Продукти

ГалерияСподели във Facebook

ДРЕХИ ВТОРА УПОТРЕБА ЕКСТРА

ул. Мургаш 3, ж.к. Владислав Варненчик
Варна,
България
27.8654962000001
43.2389786
UserLikes
Име: ДРЕХИ ВТОРА УПОТРЕБА ЕКСТРА
Адрес: Варна, ул. Мургаш 3, ж.к. Владислав Варненчик
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.secondhand-extra.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Друга търговия на едро
Дейност:

Складове за дрехи втора употреба

Ключови думи: екстратекс, екстра, текс, българия, оод

Франчайзинг

Екстратекс България ООД е млада и бързо развиваща се фирма с основен предмет на дейност – внос, обработка и продажба на дрехи втора употреба. Фирмата е изградена от млад и амбициозен екип, имащ за цел да задоволи потребителкото търсене и да удовлетвори очакванията на клиентите си, като предлага дрехи с изключително добро качество.

Бихме желали да установим дълготрайно бизнес партньорство с всеки, който има желание, амбиция и възможност да развива собствен бизнес, като предложим натрупания опит и налагащата се търговска марка, която сме установили и развиваме с пълна сила на Българския пазар.

Отдаването на франчайзинг права е практита, разпространена в цял свят, а също така и доста бързо развиваща се и предпочитана у нас.

* Защо да изберете франчайзинга пред това да отворите магазин със собствена марка ?

- Вие разработвате магазина и всяка печалба или загуба е за Ваша сметка.
- Ние не вземаме решения при управлението на магазина Ви.
- Предлагаме Ви стока с изключително качество, приготвена според нуждите Ви.
- Ноу-хау (знание и опит натрупани през годините, уникални концепции и стратегии).
- Разработена търговска марка.
- Рекламни материали.
- Име, което клиентите вече са виждали и познават, марка на която имат доверие.
- Съвет и подкрепа при всяка трудност, която срещнете в процеса на работа.

Така, Вие получавате собствен магазин и осигурен доставчик, който ще работи специално за Вас, като Ви спестява: време и усилия при търсенето на доставчици и стока, разходването на излишни средства и предотвратяване на грешки, които могат да се допуснат от неопитност и непознаване на материята и сферата на работа. В крайна сметка получавате много по-вече предимства пред това да се хвърлите сами в непознати води.

Повечето франчайзингодатели (Отдатели на правата), изисквата от Получателят на правата (Вие) да плащате за това, че използвате тяхната марка, символи, табели, опит и т.н.

* Ние не изискваме плащане за франчайзинг на правата си!

Основното ни изискване е да се подпише договор между двете страни, в който правно се уреждат взаимоотношенията между страните. Най-важното задължение на Получателя на правата е да зареждате стоката в магазина си, само от нас.

* Нещо, което трябва да имате в предвид, като предговор:

А) Отдателят на правата осъществява търговската си дейност предимно във гр. Варна, като желае да разшири дейността на фирмата в цялата страна чрез отдаване на правата си и установяване на верига от магазини използвайки уникална и успешна политика на пазара, организация и търговски опит за продажба на дрехи втора употреба – облекла, спортни стоки и стоки за бита.

Б) Отдателят на правата е изключителен собственик на търговското наименование „Екстра”, логото, цветовата комбинация червено, черно и зелено на жълт фон, като в понятията “изключителна репутация” и “положителен имидж” се включват не само ползващи се с популярност и добро име търговско наименование и фирмено лого, но също и определен асортимент от стоки и отношение към клиенти. Търговското наименование „Екстра”, означения, лого, цветови комбинации и други подобни се наричат по-нататък в настоящия договор “търговски наименования”.

В) Получателят на правата се възползва от натрупания опит и търговски умения придадени му от Отдателя на правата, ако разбира се получателят счита това за нужно. По смисъла на този договор се разбира и всяко непатентовано знание, независимо от начина на обективирането му, което е овладяно от Отдателя на права и служи за успешно осъществяване на търговската му дейност, или е свързано с тях.

Г) Получателят на правата потвърждава, че е подписал настоящия договор по свой собствен свободен избор и че Отдателят на правата, или което и да е друго лице от неговото дружество, не е давал обещания за предоставяне на представителство или каквито и да е други обещания, или гаранции, извън настоящия договор, за да убеди Получателя на правата за подписването му.

Д) Получателят на правата признава, че успехът и търговският опит с търговското наименование “Екстра”, които той ще постигне в изпълнение на договора, ще зависят изключително от неговите усилия и усилията на наетите от него лица, както и се задължава да работи за доброто име на марката и не уронва създадения авторитет с действия несъгласувани с Отдателя на правата.

 
Открийте ни в Google+